Secondary Adv

Pelhura me mikrofiber, Albpastrim

Albpastrim

Pershkrimi

PVA micro është një  lecke  inovative e veçantë, të gjitha të bëra nga pëlhura  microfiber me PVA.

• Microfibra siguron pastrim te persosur  në pothuajse të gjitha sipërfaqet

• Thithje shum te mire të ujit ,pa vija dhe pas tharjes

• Mban 40 herë më pak mbetje grimcash pas shpëlarje, në krahasim me pecetat e tjera

• Permasat 38x35

• Paketimi 5

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme