Secondary Adv

Shkop per pastrimin e xhamave, Albpastrim

Albpastrim

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

• Shkop alumini i forte 

• Komode per perdorim pasi lejon zgjatjen e tij ne varesi te lartesise se dritares

• Vjen ne dy mundesi : 2x2m dhe 3x2m

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme