Secondary Adv

Thika gerryese per pastrimin e xhamave dhe pragjeve, Albpastrim

Albpastrim

Pershkrimi

• Thika gerryese per pastrimin e xhamave dhe pragjeve te ndryshme 

• Zvogëlon rrezikun per duart

• E lehtë për t'u përdorur slide-out mekanizëm, tërhiqet kur nuk është në përdorim

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme