Secondary Adv

Qese te forta per mbeturina, Everest IE

Everest IE

 Përshkrimi

Lënda e Parë

-HDPE

-LDPE

-MDPE

-Origjinale/Ricikluar

 

Disa specifikime te qeseve te mbeturinave

-Në dispozicion nga 20 L deri në 300 L

-Ngjitje e shumëfishtë për ekstra cilësi

-Me lidhëse

-E përforuar ose e mbivendosur në rulon

-Me aromë

-Ngjitje fundore të përshtatshme për mos-rrjedhjen e mbetjeve të lëngshme

 

Ne prodhojme qeset e mbeturinave me opsionet e meposhtme

-Printim i personalizuar deri në 6 ngjyra bazë

-Me logo (Printim i personalizuar)

-Transparente

-Të gjitha Ngjyrat

-Të gjitha Madhësitë dhe Trashësite

-Në rulon

-Përdorimi i materialeve të ricikluar/të biodegradueshëm/të biokompostueshëm

Produkte te ngjashme