Secondary Adv

Qese me logo me porosi, Everest IE

Everest IE

 Përshkrimi

-Printim i personalizuar deri në 6 ngjyra bazë

-Me logo (Printim i personalizuar)

-Transparente

-Përdorimi i materialeve të ricikluar/të biodegradueshem/të biokompostueshëm

-Të gjitha Ngjyrat

-Të gjitha Madhësite dhe Trashësitë

Të gjitha produktet tona përmbajnë një substancë për biodegradimin në ambientet e jashtme brenda 24-36 muajve. 

Produkte te ngjashme