Secondary Adv

Plastmas per veshje sere, Everest IE

Everest IE

 Përshkrimi

Lënda e Parë

-LDPE

-ORIGJINALE/RICIKLUAR

 

Ne prodhojme Film per sera dhe agrokulture me opsionet e meposhtme:

-Printim Deri ne 6 Ngjyra

-Me logo (Printim i personalizuar)

-Transparente

-Te gjitha Ngjyrat

-Te gjitha Madhesite dhe Trashesite

-Ne rulon

-Perdorimi I materialeve te ricikluar

-Mbrojtje ndaj rrezeve UV

Produkte te ngjashme