Secondary Adv

Fiber film, amballazh paletash, Everest IE

Everest IE

 Përshkrimi

Lënda e parë

-LDPE

-ORIGJINALE/RICIKLUAR

Ne prodhojme mbulesa paletash me opsionet e meposhtme:

-Printim Deri ne 6 Ngjyra

-Me logo (Printim i personalizuar)

-Transparente

-Te gjitha Ngjyrat

-Te gjitha Madhesite dhe Trashesite

-Ne rulon

-Perdorimi I materialeve te ricikluar/te biodegradueshem/te biokompostueshem

-Mbrojtje ndaj rrezeve UV

-Nje ose disa shtresore

Produkte te ngjashme