Secondary Adv

Seria murale MSZ-EF, UNI-KLIMA

UNI-KLIMA

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Seria murale MSZ-EF

Të dizenjuruar për të kompletuar dekorin modern të dhomave, kondicionerët Kirigamine ZEN, janë tashmë të disponueshëm në tre ngjyra të përzgjedhura që përzihen natyrshëm me ambjentin kudo ku instalohen. 

 

Njësitë e brendshme murale janë të pajisura me korniza në ngjyrë ari duke shprehur kështu sofistikim dhe cilësi. Kombinimi i konsumit të ulët me performancën e lartë dhe të qetë, i bën këto njësi zgjedhjen më të mirë për dekorimin e ambjenteve të brendshme, në të njëjtën kohë që sigurojnë komfortin maksimal.

 

Operacion eficent i energjisë

Të gjitha modelet e kësaj serie kanë arritur shkallë të lartë të kursimit të energjisë dhe po japin kontributin e tyre në reduktimin e konsumit të energjisë në shtëpi, zyra dhe në ambjente të tjera. Të ofruara në një serë kapacitetesh dhe modelesh instalimi, aplikimi i këtyre serive premton një zgjidhje ideale për cdo përdorues.

 

Komfort dhe qetësi përgjatë gjithë ditës

Teknologjia e avancuar e “Metodës së qetë” në shpejtësinë e ventilatorëve, mundëson operim shumë të qetë deri në 21dB për modelet EF 18/22/25/35. Ky tipar i vecantë i bën seritë Kirigamine ZEN, ideale për tu përdorur në cdo situatë.

 

Fuqi e ulët rezervë

Pajisjet elektrike konsumojnë energji edhe kur nuk janë në përdorim. Ndërkohë që fokusi kryesor është në reduktimin e energjisë së konsumit gjatë përdorimit të pajisjes, reduktimi kësaj pjese të energjisë që nuk është e dukshme është është shumë e rëndësishme, pasi i shton vlerë produktit.

 

Njësi të jashtme për zonat e ftohta

Njësitë e jashtme split janë tashmë të disponueshme në të dyja llojet, në njësitë standard dhe në njësitë me pajisje ngrohëse. Pajisja ngrohëse është instaluar në cdo njësi për të parandaluar ngrirjen në ambjentet e jashtme të ftohta.

 

Dizenjo elegante edhe gjatë procesit të punimit

Njësia e brendhsme Kirigamine ZEN, ruan formën e saj elegante edhe gjatë procesit të punimit. Ndryshimi i vetëm fizik që ndodh është lëvizja e fletës së daljes së rrymës së ajrit. Si pasojë pamja elegante dhe tërheqëse ruhet edhe gjate procesit të operimit të njësisë.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme