Secondary Adv

Gps per matje ne terren S9 Stonex, Studio Topografike Bylis

Studio Topografike Bylis

Pershkrimi

Tre më shumë S9 u zhvilluan pas "gjeneratës së parë" dhe sot STONEX është krenar për prezantimin e S9i të ri Inteligjent, i cili vendos një moment të ri dhe sqaron hendekun midis STONEX dhe imituesve të tij.

 

QË MUND T'U JANË KARAKTERISTËVE STANDARDE

 

S9i shkon përtej ... .. Një ditë të gjatë pune? Foleja e dyfishtë për dy bateri Smart bateri të zgjuar ju jep deri në 12 orë duke përdorur radiomodem të integruar UHF. Niveli i fuqisë mund të kontrollohet dhe shihet në kontrollues ose direkt në një brez të udhëhequr në baterinë. Për më tepër, bateria e njëjtë përdoret edhe në S9i dhe në kontrollorët Stonex S4II C / H.

 

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme