Secondary Adv

Dush emocional me shume funksione, LAMTHI GROUP

LAMTHI GROUP

Pershkrimi

Dush emocional me shume funksione

Dushi emocional.

Ndryshimi i njëkohshëm i ngjyrave dhe aromave krijon atmosferë dhe ndjesi që janë në harmoni me lëvizjen e ujit. Kështu që, mund të përjetoni ndjesi dhe përfitime të ndryshme. Një temperaturë e ulët tenton të ngurtësojë indet (me efekte pozitive për këmbët dhe barkun), ndërkohë që nxehtësia do të ketë një efekt natyral vasodilues, duke pastruar në sipërfaqe por edhe më thellë epidermën.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme