Secondary Adv

Bolier per banjo pozicion horizontal, Mario Hidrosanitare

Mario Hidrosanitare

 Përshkrimi

Boliere dushi me nxenesi 50L, 80L, 100L, 120L dhe 200L. i perdorshem ne pozicion vertikal

Produkte te ngjashme