Secondary Adv

Grila VEKA rul dhe sisteme me qepen, Alfa Fab

Alfa Fab

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Sistemet e kapakëve me rul VEKA dhe sistemet me rul ofrojnë mbrojtje efektive kundër diellit, nxehtësisë, syrit dhe ndotjes akustike. Në temperatura të ulëta ato mbajnë të ngrohtë ambjentin dhe, për më tepër, janë gjithashtu kane nje performance tërheqëse për çdo fasadë ndertimi apo shtëpi. Programi i sistemit me rul VEKA ofron lloje dhe variante në të gjitha madhësitë për ndërtimet e reja dhe projektet ne rikosntruksion.

-Shtëpitë dhe profilet e kapakëve të rul janë bërë nga PVC-U me kualitet të lartë, të qëndrueshëm ndaj ndikimit të motit dhe garanton qendrueshmeri maksimale. Përforcimet metalike në profilet individuale ofrojnë mbrojtje shtesë kundër vjedhjeve.

-Një element atraktiv dhe element utilitar për projektimin e fasadave, dhe në sajë të një shumëllojshmërie formash dhe ngjyrash, ato kombinohen në harmoni me të gjitha llojet e stileve arkitekturore.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme