Secondary Adv

Xhami i modeluar me Temperim, Alfa Fab

Alfa Fab

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

 Xhami i modeluar është zgjidhja perfekte, për të siguruar dritë në brendësi te nderteses.

- Montimi i këtij lloji të xhami në një dhomë lejon shkallët të ndryshme të shpërndarjes së dritës dhe turbullon konturet e imazhit, duke garantuar konfidencialitetin e personave që banojnë.

- Për shkak të vlerës dekorative, xhamat e modeluar janë të përshtatshme si per zyrat e biznesit por edhe per ambjentet e nje shtepie duke i dhënë asaj një ndriçim të butësisë dhe modernitetit ne ndertese.

- Absorbues dhe reflektues janë në dispozicion në ngjyra të ndryshme, kështu që ju mund të gjeni ndeshjen më të mirë në ndërtesë.

- Lustër Bio Clean - xhami zvogëlon nevojën e pastrimit në minimum, sepse papastërtia nuk ngjitet aq shumë sa në qelqin e zakonshëm. 

- Avulli në pjesën e jashtme të dritares mund të avullohet lehtë, nuk le gjurmë ndaj pikave të shiut

Përparësitë:

- Rezistenca e larte ndaj temperatures

- Zënë pak hapësirë 

- Nuk krijojne gervishtje 

- Mund të krijohen shtesa ne montim

- Lehtësi për t'u instaluar dhe i lehtë për t'u pastruar

- Disponueshmëria në larmi ngjyrash

- Izolimi i përsosur termik qe kursen energji

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme