Secondary Adv

Mates nafte dhe vaji, Novamat

Novamat

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Emrat e produktit: Viscomaster

Aplikimet: Trajtimi i karburantit

Mesatare: Matja e Karburantit Detare

Procesi: Masa

TË DHËNAT TEKNIKE

Shkalla e kalibrimit të viskozitetit     - 0.5 deri 100 cP (Viscomaster) 0 deri 50 cP (Dinamik)

Saktësia e viskozitetit   - ± 1% hapësirë (± 0.2 cP në diapazonin 0 deri në 10 cP)

Përsëritshmëria e viskozitetit  - ± 0.5% e leximit

Shkallë temperature- Procesi  -50 deri +200 ° C (-60 deri +392 ° F).  - Ambient -40 deri +85 ° C (-40 deri +185 ° F)

Gama e presionit (miratimi i Lloyd-it i vlefshëm në maksimum 70 bar / 1030 psi maksimumi).- Siç përcaktohet nga lidhja e procesit

TIPARET

Matje të qëndrueshme dhe të sakta në linjë

Miratimet e tipit detar

Sistemi i provuar

Sythe të kontrollit të gatshëm të dizajnuara për shumë kërkesa të ndryshme

Adaptorët kapilarë (VAF Viscotherm ™ dhe Nakakita në dispozicion për retrofit të shpejtë)

PËRFITIMET PËR JU

Efikasiteti optimal i djegies

Lehtësia e mendjes për shkak të përvojës afatgjatë dhe miratimit të tipit detar

Çmimi konkurrues

Përshtatshme për kërkesat e veta

Nuk ka nevojë për rikalibrim

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme