Secondary Adv

Ftohes uji pa kondensator per instalim te brendshem, Aermek Albania

Aermek Albania

Pershkrimi

Kapaciteti ftohës: 540 ÷ 1362 kW

 

Përshkrimi:

 

Ftohës uji pa kondensator për instalim të brendshëm. E përshtatshme vetëm për ftohje, për shërbime të rënda në ndërtesa banimi dhe tregtare.

 

Ftohës R134a

 

Pa kondensator

 

Kompresor me dy helika

 

Shkëmbyes nxehtësie me guaskë dhe tub

 

Rifitim nxehtësie

 

Edhe në versionin me pak zhurmë

 

Operon në rrjet

 

Përshtatet me protokollin ModBus

 

Lidhje me internet

 

Category: Ftohës pa evaporues.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme