Secondary Adv

Pajisje hidronike per rregullimin e sistemit hidraulik WATER-STATION-700x700, Aermek Albania

Aermek Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Përshkrimi:

Pajisje hidronike për rregullimin e sistemit hidraulik. Kjo lehtëson instalimin e sistemeve që prodhojnë ujë të ftohë gjithë vitin, në kombinim me ftohës ujë/ujë dhe një ftohës të thatë.

Category: Kite hidronike “Plug & Play”.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme