Secondary Adv

Pompe kthyese uje-uje per instalim te brendshem, Aermek Albania

Aermek Albania

 Përshkrimi

Kapaciteti ftohës: 106 ÷ 385 kW

Kapaciteti ngrohës: 119 ÷ 419 kW

Përshkrimi:

Pompë kthyese ujë-ujë për instalim të brendshëm. E përshtatshme për shërbime të mesme në ndërtesa banimi dhe tregtare. Me shtesën e një supernrohësi ose sistemi rifitimi total, mund të prodhohet ujë i ngrohtë për përdorim shtëpiak.

Ftohës R410a

Ftohje dhe ngrohje

Kompresor me rrotullim

Shkëmbyes nxehtësie me pllaka

Rifitim nxehtësie

Pajisje pompe

Edhe në versionin me pak zhurmë

Operon në rrjet

Përshtatet me protokollin ModBus

Lidhje me internet

Për vendosje me 2 pipa

Category: Pompa nxehtësi me ndërrim në ciklin e gazit.

Produkte te ngjashme