Secondary Adv

Pompe me nxehtesi me kondensim uji WSH-700x700, Aermek Albania

Aermek Albania

 Përshkrimi

WSH është një pompë me nehtësi me kondensim uji që punon me ftohës R134a. Është njësi me një qark ose dy qarqe për instalim të brendshëm, me kontroll të pavarur për secilin qark, kompresor me dy helika me efiçencë të lartë me modulim të vazhdueshëm (40% – 100% i pajisur me valvul standarte termostatike, ose 25% – 100% me valvul elektronike). Makina është kthyese në anën ftohëse, falë valvulës me cikël të anasjelltë. Mund të prodhohet ujë i ngrohtë në njësitë me superngrohës. Funksioni “Always working” (gjithmonë në punë) siguron vazhdimësinë e operimit të makinës edhe në kushte kritike: makina është e aftë të vetë-rregullohet, kështu që nuk fiket. Gjendet në versionin standart dhe atë me pak zhurmë.

 

 166 ÷ 672 kW

Kapaciteti ngrohës: 183 ÷ 784 kW

Përshkrimi:

Pompë me nxehtësi ujë-ujë për instalim të brendshëm. E përshtatshme për shërbime të renda në ndërtesa banimi, tregtare dhe industrial. Me shtesën e një supernrohësi mund të prodhohet ujë i ngrohtë për përdorim shtëpiak.

Ftohës R134a

Ftohje dhe ngrohje

Kompresor me dy helika

Shkëmbyes nxehtësie me pllaka

Rifitim nxehtësie

Edhe në versionin me pak zhurmë

Operim në rrjet

Përshtatet me protokollin ModBus

Lidhje me internet

Category: Pompa nxehtësi me ndërrim në ciklin e gazit.

Produkte te ngjashme