Secondary Adv

Pompe me nxehtesi ajer-uje per prodhimin e ujit te nxehte , Aermek Albania

Aermek Albania

 Përshkrimi

Kapaciteti ftohës: 9.05÷ 15.5 kW

Kapaciteti ngrohës: 8.5 ÷ 16 kW

Përshkrimi:

Pompë me nxehtësi ajër-ujë me prerje për ajër të kondicionuar/ ngrohje dhe prodhimin e ujit të nxehtë për përdorim shtëpiak. E pajisur me teknologji kthyese DC, dhe e përshtatshme për shërbime të vogla e të mesme.

Ftohës R410a

Ftohje dhe ngrohje

DHW

Helikë me akse

Kompresor rrotullues

Pajisje kthyese

Shkëmbyes nxehtësie me pllaka

Category: Pompa nxehtësi ajër-uje.