Secondary Adv

Filter per lavatrice, Teoren

Teoren

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Përshkrimi

I shkëlqyer dhe inovativ Scalex është një mjet efektiv për të hequr kristalet ekzistuese të smërçit dhe për të parandaluar formimin e atyre të reja. Nuk përmban asnjë (fosil polifoshi), prandaj është absolutisht i sigurt për njerëzit dhe mjedisin.

Duke përdorur Filtrat Ecosoft Scalex, ju do të reduktoni:

– Konsumin e energjisë elektrike me 30%

– Konsumin e detergjentëve me 40%,

– Aplikimin e ndonjë agjenti tjetër (shpesh të shtrenjtë) kundrejt smërçit,

– Për të parandaluar shkatërrimin + zgjasin afatin e shërbimit të aparateve të shtëpisë suaj.

Filtri është i lehtë për t’u mbajtur pa ndonjë instrument ose ndihmë nga specialistë.

Kategoria: Filtra Uji

Marka: Ecosoft

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme