Secondary Adv

Filtri i mineralizimit RO, Teoren

Teoren

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Përshkrimi

Përparësitë kryesore:

– Uji i pasuruar me mineralet thelbësore për shëndetin e njeriut

– Shije e shijshme në sajë të karbonit nga lëvozhga e arrës së kokosit

– Instalim i thjeshtë në pajisje me presion të përshtatshëm

– Kontrolluar plotësisht për ngushtësi vakumi

– I aplikueshëm për sistemet e prodhuara nga prodhues të tjerë

Informacione:

– Filtri i mineralizimit të Ecosoft ka për qëllim të pasurojë ujin me minerale të shëndetshme të  domosdoshme për organizmin e njeriut.

– Filtri në të njëjtën kohë korrigjon përbërjen minerale të ujit, pH dhe vetitë organoleptike.

– Zakonisht është instaluar si fazë e 6-të e filtrave në sistemet RO të trajtimit të ujit.

Kategoria: Filtra Uji

Marka: Ecosoft

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme