Secondary Adv

Sistemi RO absolute basic, Teoren

Teoren

Pershkrimi

Përshkrimi

Uji i rrjetit rrjedh përmes tre filtrave të parapërcaktuara për të reduktuar sedimentet (ndryshk, rërë, baktë etj.), Nënproduktet e klorit dhe klorinimit.

Faza e katërt përfaqësohet nga membrana e Reverse Osmosis e cila pastron ujin nga papastërtitë.

Post-filtri i karbonit është faza e pestë e trajtimit të ujit. Ajo përmban cilësi të lartë të aktivizuar kokosit të karbonit i cili përmirëson shijen e ujit të pastruar dhe erën, dhe shton aromë të vogël e të ëmbël.

– 5 faza të pastrimit të ujit

– 7.9 Litra ujë të pijshëm për një orë (190 L në ditë)

– Depozita deri në 7 L

Kategoria: Filtra Uji

Marka: Ecosoft

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme