Secondary Adv

Sistemi ro p’ure i mineralizuar, Teoren

Teoren

Pershkrimi

Uji i rrjetit rrjedh përmes tre filtrave të parapërcaktuara për të reduktuar sedimentet (ndryshk, rërë, baltë etj.), nënproduktet e klorit dhe klorinimit.

Faza e katërt përfaqësohet nga membrana e Rverse Osmosis e cila e pastron ujin nga papastërtitë. Uji i pastruar mbush depozitën e sistemit.

Post-filtri i karbonit është faza e pestë e trajtimit të ujit. Uji përmban cilësi të lartë të karbonit aktiv i cili përmirëson shijen e ujit të pastruar dhe erën, dhe shton aromë të vogël të sofistikuar dhe të ëmbël.

Faza e gjashtë e pastrimit të ujit është mineralizimi i saj që korrigjon njëkohësisht përbërjen minerale të ujit, pH dhe vetitë organoleptike. E bën ujin të shijshme dhe pasuron organizmin e njeriut me minerale të rëndësishme.

Kategoria: Filtra Uji

Marka: Ecosoft

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme