Secondary Adv

Kondicioner inverter monosplit Toshiba Shorai, HTT shpk

HTT shpk

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

TOSHIBA SHORAI + (KONDICIONER INVERTER MONOSPLIT)

Kondicioneri SHORAI eshte nje nderthurje perfkte midis designin elegant dhe teknologjise me moderne te kodicionimit.

10 000 BTU / 13 000 BTU / 16 000 BTU / 18 000 BTU / 24 000 BTU

o    Klasa energjitike A++ në ftohje A++ në grohje
o    Modalitet ECO që redukston konsumin e energjisë deri në 25% (edhe në ftohje edhe ne ngrohje)
o    Nivel i ulët i zhurmës deri në 23 dBA
o    Filtra Toshiba IAQ që rrisin cilësine e ajrit në ambjentet e shtëpisë ose zyrës
o    Modalitet vatëpastrues
o    Modalitet comfort sleep për uljen e nivelit të zhurmës
o    Kapacitet të përforcuar për të arritur temperaturat e kërkuara me shpejtësi
o    Garanci 2 vjet
o    Mundesi financimi deri ne 20 % te vleres me programin e Kredia Kursim + (Projekt EBRD per Green Economy Financing Facilities -GEFF)

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme