Secondary Adv

Kondicioner multi split per 3 dhoma Toshiba, HTT shpk

HTT shpk

Pershkrimi

o    Sistemi multisplit funksionon me një makineri të jashtme e cila lidhet deri me 5 njësi të brendshme
o    Njësite e brendshme funkionojnë në mënyrë të pavaruar nga njëra tjetra, nese për shembull ambjente të ndryshmë duhet të kenë temperature të ndryshme
o    Njesitë e brendhsme mund të jenë tokësore, murale, kasete, dhe/ose kanalor, në varesi të ambjentit dhe dëshirave individuale

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme