Secondary Adv

Tharese duarsh Premium dry A., Albaelettrica

Albaelettrica

Pershkrimi

Higjiena

Rryma maksimale e thithur: 5,5 A

Fuqia maksimale e thithur: 1350 W

Frekuenca: 50/60 Hz

Fuqia e motorit : 45 W

Tensioni: 220-240 V

Pesha: 2,3 Kg

Shpërhapja maksimale e ajrit: 120 m3/h

Përshkrimi

Pjesa ballore e pajisjes është e përbërë prej materiali plastik rezistent ndaj rrezeve UV, ngjyrë e bardhë.

I pajisur me motor EC me çelës automatik ndaj mbingarkesave termike si dhe bosht të kapur në kuzhineta, të bashkuar me një tehë shtytëse centrifugale.

Elementi ngrohës është i mbrojtur nga dy pajisje: siguresa termike dhe limituesi i resetueshëm i mbingarkesave termike.

I pajisur me filtër pluhuri.

Procesi i tharjes operohet automatikisht nga një pajisje infrared me një distancë aktivizimi 35 cm.

Çertifikata e sigurisë IMQ.

Dergoni kerkese kompanise:







Produkte te ngjashme