Secondary Adv

Dere 1 kanat me profile Alumil M9400 Softline Plus, Euroconst

Euroconst

Pershkrimi

Dere Euroconst 1-kanat me profile Alumil M9400 Softline Plus me ngjyre Ral 7024 me mekanizem te markes USAF poshte dhe doreze te gjate ne te dy krahet (jashte dhe brenda). Dopio xham tripleks Sunguard SN 70/35 55.2-16-44.2 tripleks transparent + gaz argon 90% me koeficent percueshmerie termike te xhamit Ug=1.1w/m²K

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme