Secondary Adv

Fasade e vazhduar xhami me profile Alumil M7, Euroconst

Euroconst

Pershkrimi

Fasade e vazhduar xhami me profile Alumil M7 Standart ngjyra Ral 7024 me koeficent percueshmerie termike te profilit 1.5 W/m²K. Dopio xham tripleks Sunguard SN 70/35 55.2-16-44.2 tripleks Santine + gaz argon 90% me koeficent percueshmerie termike te xhamit Ug=1.1 w/m²K dhe.

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme