Secondary Adv

Pllaka polistireni te presuar Fibranxps , Enternal Group

Enternal Group

 Përshkrimi

Fibranxps jane pllaka polistireni te prodhuara per kerkesa te medhaja termike, jane pllaka polistireni qe prodhohen ne Greqi, Bullgari, Slloveni dhe Portugali. 

Fibranxps jane pllaka polistireni qe prodhohen me karakteristika te ndryshme fizike , siperfaqes dhe profilit te anes ne menyre qe te pershtatet ne aplikime te ndryshme. Eshte produkt unik me fortesi te madhe mekanike dhe rezistence nga lageshtia.

Produkte te ngjashme