Secondary Adv

Tjegulla kanadeze me membrane bituminoze, Arnold

Arnold

Pershkrimi

Tjegullat kanadeze jane membrane bituminoze me mase riveshjeje hidroizoluese dhe me nje konglomerat bituminoz me perzierje minerale dhe armature poliester dhe velovetro me mbrojte te siperfaqes me nje shtrese granili. Ato kane peshe shume te lehte, jane te lehta ne montim dhe vin me nje larmi ngjyrash e formash.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme