Secondary Adv

Kaldaja Immergas me gaz me kondesim, Mundija Group

Mundija Group

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Kaldaja  me  KONDENSIM

Kaldaja me gaz, me teknologjinë moderne e kondensimit. Për ngrohje dhe ujë sanitar apo vetëm për ngrohje.  Fuqi nga 24 deri 900 kW.

Emertimi i produktit:   Kaldaja me Kondensim, me gaz

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme