Secondary Adv

Kaldaja me gaz per ngrohje dhe uje sanitar Immergas, Mundija Group

Mundija Group

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Kaldaja  KONVENCIONALE

Kaldaja me gaz, ekonomike, për ngrohje dhe ujë sanitar. Me fuqi 24, 28 dhe 32 kW 

Emertimi i produktit:   Kaldaja Konvencionale, me gaz

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme