Secondary Adv

Kaldaja EOLO STAR 24 4E Immergas, Mundija Group

Mundija Group

Pershkrimi

Kaldaja  EOLO STAR 24 4 E Immergas

Kaldaja me gaz, ekonomike, për ngrohje dhe ujë sanitar. Me fuqi 24 kW

Emertimi i produktit:   Kaldaja Konvencionale, me gaz

 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme