Secondary Adv

Kaldaja VICTRIX PRO Immergas, Mundija Group

Mundija Group

Pershkrimi

Kaldaja VICTRIX PRO Immergas

Kaldaja me gaz, teknologjike, për ngrohje dhe ujë sanitar. Me fuqi nga 35  deri 120 kW

Emertimi i produktit:   Kaldaja me Kondensim, me gaz

 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme