Secondary Adv

Finiture e bardhe lucido 100 per qind 5354-0000 ALCEA, HODO ALB

HODO ALB

Pershkrimi

5354/0000 Finiture e bardhe lucido 100 per qind

Finiture poliuretan i bardhe lucido 100%, karakterizohet per koncentrim te larte pigmentesh,super lucido si dhe rezistence siperfaqesore (rezistente ndaj gervishtjes).

Fal formulimit te vecante,produktin e karakterizon rezistanca ndaj gervishtjes si dhe butesi ne prekje (soft touch).

Tharje e shpejt,super mbulim,super rendiment,super bardhesi,tixotropic per lyerje ne vertikal.

Katalizimi ne masen 50% me katalizatorin 9911/R699 ose T530/MS99.

Nese duam siperfaqe akoma me rezistente ndaj gervishtjes,mund ta katalizojme me njerin nga  2 katalizatoret e lart permendur,ne masen 80%.

Tretja ne masen 20-35% me  diluent per lucido 9038/0000.

Menyra e aplikimit:

Per aplikime me spruco,keshillojme aerograf me koke 1,6-1,8 mm,me kombinim ajri 3-4 atm/bar.Mund te perdorim edhe pompe airless ose mix ajri.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme