Secondary Adv

Finiture e bardhe poliuretan 60 per qind shkelqim 531E-0000 ALCEA, HODO ALB

HODO ALB

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

531E-0000  Finiture e bardhe poliuretan 60 per qind shkelqim

Finiture poliuretan i bardhe 60%.Gjen perdorim te gjere ne lyerjen e te gjitha llojeve te mobiljeve ne ambjente te brendshme.Fal formulimit te vecante,produktin e karakterizon rezistanca ndaj gervishtjes si dhe butesi ne prekje (soft touch).

Tharje e shpejt,super mbulim,super rendiment,super bardhesi,tixotropic per lyerje ne vertikal.

Katalizimi ne masen 50% me katalizatorin jozverdhues 9911/R699

Tretja ne masen 20-30% me diluentin tone universal 9051/0000.Gjate periudhave me temperatura te larta,keshillojme perdorimin e diluentit tone per lucido 9038/0000 ose perzierja ne masen 5% me ritardant/vonues 9058/0000.

Karakteristike tjeter e vecante,duke nderruar katalizatorin,me te njejtin produkt mund te arrijme % vizellimi te ndryshme.

Menyrat e aplikimit :

Pistolet me tas,bidon nen presion,airless,elektrostatike,velatrice

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme