Secondary Adv

Finiture poliuretan e bardhe 25-30 per qind shkelqim 5443-0000 ALCEA, HODO ALB

HODO ALB

Pershkrimi

5443/0000  Finiture poliuretan e bardhe 25-30% shkelqim

Smalto e bardhe mat 25-30% shkelqim.e karakterizon nje butesi ne prekje,super mbulim,super rendiment,super bardhesi,qe gjen perdorim te gjere ne mobiliet llakato per ambjente te brendshme.Fal mbulimit te saj,gjen perdorim te gjere edhe ne lyerjen e korrnizave dhe drurit te punuar (dekorative).

Tharje te shpejt dhe tixotropic per lyerje ne vertikal

Katalizimi ne masen 50% me katalizatorin jozverdhues 9981/A699

Tretja ne masen 20-30% me diluentin 9051/0000

Menyra e aplikimit:

Spruco,pistolet me tas,bidon nenpresion,elektrostatike,velatrice.

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme