Secondary Adv

Fondo astar i bardhe poliuretan 5305-0000 ALCEA, HODO ALB

HODO ALB

Pershkrimi

5305-0000 FONDO/ASTAR I BARDHE POLIURETAN.

Fondo/Astar i bardhe poliuretan mbushes,gjen perdorim te gjere ne lyerjen e drurit,MDF,truciolato etj.Gjen perdorim te gjere ne struktura vertikale,ku fale sistemit Tixotropic,eshte shume i keshilluar per lyerje ne vertikal si dhe struktura qe kane veshtiresi ne lyerje.

Tharje e shpejt,super bardhesi,super rendiment,super mbulim,super mbushje.

Katalizimi ne masen 50% me katalizatorin tone 9916/K699

Tretja me diluentin tone poliuretan 9051/0000 ne masen 10-20%

Menyrat e aplikimit :

Pistolet me tas,bidon nen presion,airless,elektrostatike,velatrice.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme