Secondary Adv

Astar per mure me ngjyre te bardhe Astar Universal, Dekoll

Dekoll

Pershkrimi

AstarUniversal PintoColor - astar për mure me ngjyrë të bardhë, viskoze, për të krijuar një lidhje të fortë midis suportit dhe bojës. 

Rekomandohet për astarimin e sipërfaqjeve të brendshme dhe të jashtme, e veçanërisht për ambientet e mbyllura e të banuara. 

Gjithashtu lidh dhe izolon sipërfaqet poroze të lyera me gëlqere, hidromat, bojëra të cilësive të ulta duke siguruar një lidhje dhe shtrim të përsosur të bojës përfundimtare. 

Ky produkt është i përshtatshëm për astarimin e sipërfaqeve të ndotura, gjithashtu sipërfaqeve të gipsit duke qënë se disponohet në ngjyrë të bardhë. 

AstarAkrilik PintoColor - astar me viskozitet të lartë dhe me nje nuancë të lehtë blu, për mure me një lidhje të fortë dhe depërtim të lartë. 

Është pa erë, miqësor për përdoruesin dhe ambientin dhe për keto arsye rekomandohet për astarimin e sipërfaqjeve të brendshme dhe të jashtme. 

Është i përshtatshëm për parapërgatitjen e sipërfaqeve të reja të cilat do te lyhen me bojë plastike ose akrilike si suva, beton, tulla etj. 

Lidh dhe izolon siperfaqet poroze të lyera me gëlqere, hidromat, bojëra të cilësive të ulta duke siguruar një lidhje dhe shtrim të përsosur të bojës përfundimtare dhe një rritje të rendimentit të bojës përfundimtare 20%-30%.

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme