Secondary Adv

Solucion lares Antimould Protect, Dekoll

Dekoll

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

AntiMouldCLEANER -një solucion larës kundra mikroorganizmave, që përdoret për përgatitjen e sipërfaqeve përpara lyerjes. 

Ky solucion ka efikasitet kundër mikrobeve duke përfshirë organizmat vijuese: baktere, kërpudha, alga dhe myk duke parandaluar rizhvillimin e tyre.

Pastrues perfekt për çdo tip muri, për brenda dhe jashtë, veçanërisht: kuzhina, banjo, dushe, garazhe, lavanderi etj.

Vret 99.9% të baktereve dhe viruseve.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme