Secondary Adv

Polisterol termax polisterol EPS 80-100-120-150-200, Dekoll

Dekoll

Pershkrimi

Polisteroli paraqitet në formën e një shkume të bardhë, të lehtë, i përbërë nga qeliza të cilat kanë gaz në brendësi.

Përftimet nga përdorimi i Termax EPS (polisterolit):

Izolimi i shkëlqyer termik: Panelet e izolimit TERMAX janë jashtëzakonisht efikase për izolim ndaj nxehtësisë, luhatjeve të temperaturave duke dhuruar nje ambjent komod. Në dimër muret qëndrojnë të ngrohtë, ndërsa në verë më të freskët.

Izolimi akustik i provuar: Termax EPS ofron izolimin akustik, për të gjithë ata që kërkojne ta zgjidhin përjetësisht problemin e zhurmave, falë cilesisë së produktit.

Jetëgjatësia: Produkti Termax EPS nuk degradon, nuk dekompozohet dhe prandaj mund të përdoret ne jetëgjatësi.

Interesi financiar : Izolimi termik i ndertesave është një investim sigurtë dhe në aspektin ekonomik pasi kursen energji, ul kostot për ngrohje , zvogëlon emetimin e gazit CO2 në atmosferë etj.

Shfrytëzimi i shumëfishtë: Mund të prodhohet në çdo formë ose madhësi dhe kombinohet me një shumëllojshmëri të gjëre materialesh.

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme