Secondary Adv

Pompe vide vakumi Kaeser, Alpak Solutions

Alpak Solutions

Pershkrimi

Zgjidhja jonë e plotë për të shpëtuar energjinë për gjenerimin e vakumit të ashpër

lidheni dhe filloni

me motorë efikas IE3 më të lartë se mesatarja

Shpejtësia e pompimit: 4.75 deri në 15.70 m³ / min - vakuumi përfundimtar 99%

duke u nisur

pompa vidë vakum

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme