Secondary Adv

Shkembyes nxehtesie per kompresore ajri Kaeser, Alpak Solutions

Alpak Solutions

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Për ftohje të ajrit të procesit efektiv ose shërim të nxehtësisë

me ajër ose ujë si mjet ftohës - në varësi të lokacionit dhe kapacitetit ftohës të kërkuar

lejon promovimin e materialeve të ndjeshme ndaj nxehtësisë

Përdorimi i nxehtësisë së mbetur që rezulton është lehtësisht i mundur

duke u nisur

Pasjaku  shkëmbyesi i nxehtësisë

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme