Secondary Adv

Rul me koka shtypese Seria RTSC3, Start Company shpk

Start Company shpk

Pershkrimi

Ruli i RT është i përshtatshëm për kompaktimin e gërmimeve dhe bazave të themeleve, rrugëve dhe parkingjeve. Zbukurimi i tokave kohezive është specialiteti i RT-së. Kokat shtyepese së bashku me forcën centrifugale të rregullueshme, arrijnë rezultate optimale. 

E disponueshme në dy gjerësi të ndryshme. Sistemi i telekomandës përdor teknologjinë infra të kuqe për sigurinë maksimale Makina është e paaftë sapo të humbet vija e shikimit në mes të operatorit dhe pajisjes. Sensori i njohjes së afërsisë ndalon RT sa më shpejt që lëviz brenda 2 m të operatorit.

E disponueshme me zgjedhjen e motorit Kohler ose Kubota.

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme