Secondary Adv

Kondicioner dyshemeje Fan Coil FCX , Aermek Albania

Aermek Albania

 Përshkrimi

Kondicioner dyshemeje Fan Coil FCX

Fuqia Ftohëse: nga 1000 në 7620 W 

Fuqia Ngrohëse: nga 2490 në 17100 W 

 

 

Instalimi në dysheme, i varur ose i fshehur në tavan me kanale.

 

 

Karakteristika:

Fan Koil është p për trajtimin e ajrit të një ambjenti si në stinën dimërore dhe në atë verore.

Çertifikuar nga EUROVENT

Grupi i ventilimit me 3 shpejtësi

Respekt të plotë për normat ekologjike

Grila e shpërndarjes së ajrit e rregullueshme për versionet U - UE përveç mod. 62, 82 e 102

Fikje automatike e fan-koilit me mbyllje të grilës së dërgimit të ajritMudësi të mëdha kontrolli.

Mobilje metalike me bojë poliestër kundra ndryshkut.

Funksionim silencioz

Humbje të vogla termike në baterit e shkëmbimit të nxehtësisë.

Motorr elektrik me kondesator të inkorporuar. 

Thjeshtësi instalimi dhe mirëmbajtjeje

Filtri i ajrit i thjeshtë për ta nxjerë dhe pastruar

Ndërim i krahut të lidhjeve hidraulike në momentin e instalimit.

FCX A - U: 

- Linjë e pa rrotullueshme

FCX P: 

- Mundësi për të patur një prevalencë në ritje për kanale ajri. 

- Mbulesa e brendëshme dhe filtri të testuar ndaj zjarrit 

Produkte te ngjashme