Secondary Adv

Kondicioner dyshemeje Fan Coil Omnia UL, Aermek Albania

Aermek Albania

 Përshkrimi

Kondicioner dyshemeje Fan Coil Omnia UL

Fuqia Ftohëse: nga 840 në 2830 W 

Fuqia Ngohëse: nga 2010 në 5940 W 

 

Fan Koil rezidencial për instalim në dysheme të varur ose me kanale.

 

 

Karakteristika : 

Fan Koileri OMNIA UL përmban karakteristika të mëdha teknologjike dhe funksionale që e bëjnë pajisjen ideale për klimatizimin e ç’do ambjenti.

Përpunimi i ajrit është i shpejte dhë shpërndahet menjëherë në të gjithë ambientin; OMNIA UL çliron nxehtësi nqs është i lidhur me një impiant termik me kaldajë ose pompë nxehtësie por mund të përdoret dhe në stinën e verës si kondicionues nqs impianti termik është i lidhur me një ftohës uji.

Filtri ka thjeshtësi në nxjerje dhe i përbërë nga material i rigjenerueshëm,mund të pastrohet me larje, me fan koiler të fikur ,flatrat e mbyllura ndalojnë pluhurin të depërtojë në brendesi.

Qetësia gjatë punimit e grupit të ri të ventilatorëve centrifugal është aq sa në normalen e punës së tyre nuk perceptohet kur OMNIA UL hyn në punë. Përdorimi i paneleve me kontroll elektronik eviton zhurmën bezdisëse të termostatëve mekanik.

Fan Koileri OMNIA UL është konceptuar për të kënaqur ç’do kërkesë impianti kjo në sajë dhe të gamës së madhe të aksesorëve 

Thjeshtësi instalimi me mundësi nderimi krahu të lidhjeve hidraulike në momentin e instalimit.

 

Mirëmbajtja e rregullt kushtëzohet nga pastrimi periodik i filtrit.

 

• Fan koileri UL (Universal Line) për instalim vertical dhe horizontal. 

• 4 Madhësi dhe 4 versione: 

o UL-S: version pa komanda 

o UL: version me komanda 

o UL-C: version me termostat elektronik

o UL-P: versioni i varur pa mbulesë

• Çertifikuar EUROVENT 

• Grupi ventilatorëve centrifugal me 3 shpejtësi 

• Qetësi maksimale gjatë punimit 

• Nivel i lartë dizenjimi me linja të rrumbullakosura 

• Grila e shpërndarjes së ajrit e rregullueshme 

• Fikje automatike e fan koilerit me mbylljen e grilës së shpërndarjes së ajrit 

 

  • Rregullim elektronik i temperaturës, ndërim automatik i shpejtësive të fan koilerit, ndërim i stinës automatik dhe fikje – ndezje automatike (versioni me termostatë) 

• Ndëri i krahut te lidhjeve hidraulike në momentin e instalimit. 

• Humbje të vogla në baterit e shkëmbyesit termik.

• Motorr elektrik me kondesator të inkorporuar 

• Thjeshtësi instalimi dhe mirëmbajtjeje 

• Thjeshtësi në nxjerje dhe pastrim të filtrit të ajrit.

• Filtri i parangarkuar elektrikisht. 

 

Produkte te ngjashme