Secondary Adv

Hamam, LAMTHI GROUP

LAMTHI GROUP

Pershkrimi

Hamamet ose ndryshe banjo avulli u shfaqën për herë të parë në periudhën romake dhe më vonë u morën nga Turqit, pasi ato u përgjigjeshin më së miri kërkesave për pastrim. Ndryshe nga sauna, përqindja e lagështisë së hamamit është 100%. Për më tepër, ai shoqërohet shpeshherë edhe me një banjo të akullt. Temperatura e hamamit mund të arrijë deri në 50°C.

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme