Secondary Adv

Panel me Veshje J BOND Alumil, ALUMIL ALBANIA

ALUMIL ALBANIA

Pershkrimi

Panel i përbërë prej alumini me cilësi të lartë dhe shumëllojshmëri të gjerë, me mbushje polietileni, ideal për veshjen e jashtme dhe dekorimin e ndërtimit të brendshëm, si dhe për një grup të pafund aplikimesh për shkak të specifikimeve dhe formës së tij.

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme