Secondary Adv

Kondicioner dyshemeje Fan Coil Omnia HL, Aermek Albania

Aermek Albania

 Përshkrimi

Kondicioner dyshemeje Fan Coil Omnia HL

Cooling capacity 840-2830 W

Heating Capacity 2010-5940 W

Fuqia Ftohëse: nga 840 në 2830 W 

Fuqia ngrohëse: nga 2010 në 5940 W 

 

Fan Koiler rezidencial për instalim në dysheme ose të varur.

 

 

 

 

Karakteristika :

Fan koileri OMNIA HL (High Line)(klas i lartë) karakterizohet nga dezajni i tij i veçante, veper kjo e Studio Giugiaro Design, por që përmban karakteristika të mëdha teknologjike dhe funksionale që e bëjnë pajisjen ideale për klimatizimin e ç’do ambjenti.

Fan koileri OMNIA HL është i disponueshëm në 2 ngjyra, me mbulesë trupi të bardhë RAL9018 dhe me mbulesë trupi ngjyre gri FIAT656.

Përpunimi i ajrit është i shpejte dhë shpërndahet menjëherë në të gjithë ambientin; OMNIA HL çliron nxehtësi n.q.s është i lidhur me një impiant termik me kaldajë ose pompë nxehtësie por mund të përdoret dhe në stinën e verës si kondicionues nqs impianti termik është i lidhur me një ftohës uji. Filtri ka thjeshtësi në nxjerje dhe i përbërë nga material i rigjenerueshëm,mund të pastrohet me larje, me fan koiler të fikur flatrat e mbyllura ndalojnë pluhurin të depërtojë në brendesi..

Qetësia gjatë punimit e grupit të ri të ventilatorëve centrifugal është aq sa në normalen e punës së tyre nuk perceptohet kur OMNIA HL hyn në punë.Mirëmbajtja e rregullt kushtëzohet nga pastrimi periodik i filtrit 

 

 

 

• Fan koileri HL (High Line) për instalim vertical dhe horizontal 

• 4 madhësi dhe 6 versione: 

o HL: Mbulesa e trupit e bardhë me çelës

o HL M: Mbulesa e trupit gri me çelës

o HL C: Mbulesa e trupit e bardhë me termostat elektronik 

o HL CM: Mbulesa e trupit gri me termostat elektronik 

o HL L: : Mbulesa e trupit e bardhë me mbyllje grile automatike

o HL LM: : Mbulesa e trupit gri me mbyllje grile automatike

o HL S: Mbulesa e trupit e bardhë pa komanda

o HL SM: Mbulesa e trupit gri pa komanda

• Çertifikuar EUROVENT 

• Grupi ventilatorëve centrifugal me 3 shpejtësi 

• Qetësi maksimale gjatë punimit 

Produkte te ngjashme