Secondary Adv

Dritare termike alumini SUPREME S91 Alumil, ALUMIL ALBANIA

ALUMIL ALBANIA

Pershkrimi

Sistemi SUPREME S91 u projektua posaçërisht për të përmbushur kërkesat e larta të shtëpive pasive. është ideal per ndertime te renda dhe energji duke ofruar nje nivel te larte sigurie. Zhvillimi i sistemit u nxit nga nevoja për performancë më të mir sa i përket izolimit termik, pëshkimit të ujit, si dhe reduktimit akustik. Sistemi është zgjidhja perfekte për tregjet më të kërkuara.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme